Over ons

2 Februari 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat  ik ben begonnen met mijn eigen salon, Chantal's Hairdesign, aan het Westeinde in Vriezenveen. Het eerste jaar heb ik de salon alleen overeind gehouden en al snel had ik versterking nodig. Ook daarna bleef het bedrijf groeien, mede door de goede mond- op mondreclame van de tevreden klanten.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in mijn salon en daarin staat laagdrempeligheid hoog aangeschreven. Ik vind het belangrijk dat de klant goed aansluiting vindt bij zijn of haar kapster. Ik probeer in de nieuwe kapsalon ook de Twentse gemoedelijkheid terug te laten komen. Zo gaat iedere klant die geknipt wordt met een mooi gefohnd kapsel de deur uit, als extra service.Na 4 jaar ben ik begonnen met het aanbieden van schoonheidsbehandelingen in de oude salon. Dit gebeurde destijds in de keuken. Met name vaste klanten maakten hier gebruik van. In mijn nieuwe salon heb ik een vaste plek voor schoonheidsbehandelingen, waar men in alle rust en privacy een heerlijke behandeling kan ondergaan door Melanie de schoonheidsspecialiste binnen het bedrijf.

Het is een nieuw fenomeen in Vriezenveen dat men een haar- en schoonheidsbehandeling in één salon kan ondergaan. Dat is de reden dat de naam is verandert in Chantal's Hair & Beautysalon. Uiteraard met dezelfde vertrouwde gezichten. Ik hoop u snel (weer) te mogen zien in mijn salon!!

Chantal.
Share our website